VRIJ RIJDEN
MET EIGEN AUTO

VRIJ RIJDEN
MET EIGEN AUTO

VRIJ RIJDEN

Met je eigen auto volgas over het circuit, wie droomt daar nu niet van? Vrij Rijden maakt dat mogelijk: voor toeristen, amateurs en wannabe professionals. Leeftijd, geslacht of ervaring speelt geen rol. Gezond boerenverstand is wel van waarde, want rijden op een circuit is niet zonder enig risico!

– Deelname:
Normale sessie (20 min) // Online: €42,50 – Ter plekke: €45,-
XL sessie (30 min) // Online: €47,50 – Ter plekke: €50,-

– Je kan op je eigen niveau in 3 verschillende klassen meerijden: Toer – Sport of Sport +.

– Het dragen van helm is verplicht en 1 passagier (18 jaar of ouder) is toegestaan.

Respect voor elkaar
Vrij Rijden wordt georganiseerd door Rensportschool Zandvoort (RSZ), de oudste raceschool van Nederland. Met al die ervaring heeft de RSZ het Vrij Rijden goed onder controle. Meer dan 85% van onze rijders komt met regelmaat terug. Dat lukt alleen als er voldoende wederzijds respect is en er geen schades of vervelende incidenten zijn. Vrij Rijden is grotendeels het domein van pure hobbyisten, met passie en plezier voor het low budget circuitrijden.

  • Verschillende klassen
  • Vanaf €30,- per 20 minuten
  • Deelname met je eigen auto
  • Zandvoort, Assen, Zolder en Meppen

EERSTVOLGENDE
MOGELIJKHEID

18
OKT
Zandvoort

 

 

LIEVER EEN
CURSUS VOLGEN?

ANDRE JANSEN

IK HEB EEN HELE MOOIE ERVARING GEHAD BIJ RSZ AUTOSPORT. DE SFEER, DE COMMUNCIATIE, HET PLEZIER, HET KLOPTE VOOR MIJ GEWOON HELEMAAL. EN VEEL GELEERD.”

MIKE DE VLIEGER

IK HEB EEN HELE MOOIE ERVARING GEHAD BIJ RSZ AUTOSPORT. DE SFEER, DE COMMUNCIATIE, HET PLEZIER, HET KLOPTE VOOR MIJ GEWOON HELEMAAL. EN VEEL GELEERD. VOORAL DE BEGELEIDING VIEL POSITIEF OP.”

KAN IK OOK EEN HELM HUREN?

Wij hebben alle maten helmen beschikbaar voor € 5,- per dag. Let wel op, we hebben maar een beperkt aantal helmen beschikbaar.

HOE KAN IK EEN INSTRUCTEUR BOEKEN?

Mail voor een instructeur ruim voor het evenement naar info@vrijrijden.nl

HOE KAN IK INSCHRIJVEN VOOR VRIJ RIJDEN?

Inschrijven, reserveren of boeken van een Vrij Rijden sessie kan vooraf via de website! Maar we houden ook altijd een klein aantal sessiekaarten beschikbaar voor de verkoop op de dag van het evenement zelf.

KAN IK OOK PINNEN?

Bij Vrij Rijden kun je naast contant betalen ook pinnen!