fbpx

NIEUWE ENERGIE VOOR RENSPORTSCHOOL ZANDVOORT

NIEUWE ENERGIE VOOR RENSPORTSCHOOL ZANDVOORT

Marth de Graaf neemt autosportactiviteiten RSZ uit handen van Frank Kerseboom

Rensportschool Zandvoort krijgt een nieuwe, toekomstbestendige vorm. Het fameuze instituut, dat al sinds 1955 bestaat, manifesteert zich voortaan als RSZ Autosport, met als eigenaar Marth de Graaf, en als RSZ Motorsport onder leiding van Frank Kerseboom. Beide bedrijven opereren al vele jaren volledig onafhankelijk, maar zullen in de toekomst meer profiteren van elkaars expertise.

 

Zowel Marth de Graaf als Frank Kerseboom zijn ervan overtuigd dat RSZ in de nieuwe rolverdeling beter kan inspelen op de ongetwijfeld hectische tijden die komen gaan, onder meer door het succes van Max Verstappen en de komst van de Formule 1 naar Zandvoort. Deze ontwikkelingen zorgen nu al voor een flinke belangstelling voor incentives en extra toeloop van cursisten die bij RSZ hun KNAF racelicentie willen behalen. “Zowel de autosport- als motorsportdivisie van RSZ hebben meer baat bij een eigen leiding en werkwijze,” aldus Frank Kerseboom. “Marth de Graaf is al 16 jaar bij RSZ betrokken, dus hij weet als geen ander hoe het bedrijf functioneert. Na 35 jaar RSZ prijs ik mij gelukkig dat Marth bereid was om RSZ van mij over te nemen. Daarmee krijgt RSZ Autosport een dynamische impuls en kan ik me richten op de vele activiteiten van RSZ Motorsport. Waar nodig zullen wij elkaar helpen. Zo heb ik Marth beloofd hem bij te staan met advies en ondersteun ik de verkoop van de RSZ circuitincentives.” aldus de 3-voudig Nederlands Kampioen toerwagens.

 

UITDAGINGEN

Marth de Graaf heeft zich als nieuwe eigenaar van RSZ Autosport ten doel gesteld de activiteiten verder uit te bouwen. “Een mooie taak. Mijn doel is om samen met ons fantastische team niet alleen nieuwe cursisten te trekken, maar ook om de bestaande klanten nauwer aan RSZ te verbinden. Daarin zijn we al goed, gezien de brede RSZ-community met veel vaste klanten. En dat goodwill van onschatbare waarde is, blijkt ook uit de rol die trouwe relatie Arthur van Uitert bij de overname heeft gespeeld.Verder streef ik naar een programma-aanbod wat meer is afgestemd op de nieuwe generatie autocoureurs die is opgestaan. Ook op online gebied liggen er uitdagingen. Maar RSZ is en blijft wat mijn voorgangers Huub Vermeulen, Dick van Iperen en Frank Kerseboom overtuigend hebben neergezet: het geven van cursussen, trainingen, het organiseren van incentives en het bieden van circuitplezier aan particulieren, onder meer tijdens de succesvolle Vrij Rijden-dagen op de diverse circuits. Dat doet RSZ al 64 jaar en daar zijn we goed in. RSZ Autosport blijft dus, óók in de nieuwe opzet, dezelfde sympathieke raceschool die het altijd al was, maar dan met een nieuw gezicht en een frisse blik op de toekomst”.

 

Met dank aan

Essay Produkties / RR Motorsport / Dannhoff Motorsport /
Brandbox Factory / Davy-Tec / Coen Hagedoorn Bouwgroep

Voor meer informatie:
RSZ Autosport      Marth de Graaf       tel. +31 6 53425255
RSZ Motorsport   Frank Kerseboom   tel. +31 6 54708027